Meer resultaten voor maat

 
maat
 
maat - WikiWoordenboek.
Hij speelde de slag naar zijn maat toe. v m gestandaardiseerde eenheid van lengte, oppervlakte of inhoud. Om de juiste maat af te meten, gebruik je best een maatbeker. v m juiste afmeting, geschikt formaat: software op maat, onder de maat.
MSK op maat MSK Gent.
Op deze pagina bundelen we dit aanbod onder de noemer MSK op maat. Het permanent aanbod vind je in de museumzalen of kan je hier downloaden. Activiteiten op maat vind je terug in het activiteitenoverzicht en kan je ook op vraag reserveren voor een groep.
Wat is de betekenis van maat.
genuskoop een bepaalde maat bedongen, zoo behoeft de kooper niet met goederen van een andere maat genoegen te nemen zie WANPRAESTATIE. Is bij den koop van een bepaald voorwerp de maat opgegeven, dan kan, indien later blijkt, dat het andere afmetingen heeft, de kooper slechts in enk.
Maatjes op Maat Eemland.
Maatjes op Maat Eemland. Maatjes op Maat Eemland. Je bent misschien niet zo van het praten maar vooral van iets samen doen. Maatje op Maat.: Eerst gaan we kijken wat je wilt en naar je mogelijkheden. Vervolgens gaan we samen kijken hoe dit ingevuld kan worden en met wie.
LEES-OP-MAAT 2 Materiaal behandeling Webshop VVL.
Voeg toe aan winkelmandje. Lees-op-Maat 2 verzamelt ruim 450 woordkaarten in 13 doosjes op het niveau voortgezet lezen met twee en drielettergrepige woorden. Naast het grote aanbod aan onlineoefeningen kan het gebruik van losse leeskaarten de kinderen stimuleren en motiveren in hun leesontwikkeling.
Synoniemen van maat; ander woord voor maat - synoniemen.net.
amice, buddy, compagnon, deelgenoot, gabber, gezel, kameraad, kennis, kompaan, kornuit, maat, makker, metgezel, vrind verhouding zn.: afmeting, dimensie, evenredigheid, grootte, maat, omvang, proportie, ratio, reden, schaal, uitgebreidheid omvang zn.: afmeting, dikte, extensie, grootte, maat, omtrek, sfeer, uitgebreidheid, uitgestrektheid, volume, wijdte eenheid zn.:
Studeren op maat Thomas More.
Studeren op maat. Studeren op maat. Om iedereen evenveel kansen te geven op een succesvolle studie, kunnen sommige studenten faciliteiten krijgen voor hun lessen, stages of examens. We denken daarbij aan topsporters, studenten met een functiebeperking, kunstenaars, anderstaligen, student-ondernemers en mantelzorgers.
Gehoorbescherming en oordoppen op maat koopt u bij Variphone.com.
Variphone ontwikkelt en produceert op maat gemaakte gehoorbeschermers en communicatiemiddelen voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Ons uitgebreid gamma biedt toepassingen voor industrie, motor, schietsport en muziek. Daarnaast biedt Variphone ook tal van andere oplossingen, zoals zwem en slaapdopjes of oorkapjes voor kinderen.
Maatwijzer De verschillende maten per categorie.
Trek het meetlint niet te strak aan tijdens het op meten, maar laat het je lichaamsdeel losjes omsluiten. Als je maat tussen twee confectiematen ligt, raden wij jou aan om voor de grotere maat te gaan om teleurstellingen te voorkomen.
Wout van Aert relativeert ruime voorsprong: Dit" parcours was op mijn maat" WielerFlits.
WK Veldrijden 2021. Wout van Aert relativeert ruime voorsprong: Dit parcours was op mijn maat. Door Nico Dick. zaterdag 4 december 2021 om 18:38.: Gentleman wel, die Wout van Aert. Natuurlijk geeft dit een vertrouwensboost, sprak hij na zijn zege in Boom de schrijvende pers toe.
Muziek op maat - Stedelijk Conservatorium Mechelen.
Volg ons op. Muziek op maat promofilmpje. Het conservatorium organiseert muzieklessen op maat voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften die beschikken over een gemotiveerd verslag in het leerplichtonderwijs of een attest van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap VAPH.
maat voor maat passie voor interieur advies ontwerp renders werkvoorbereider Paul Warnier.
Technische tekeningen worden geprojecteerd in de juiste omgevingen, met de juiste kleuren en materialen door middel van softwarepakket Cinema 4D. Maat voor Maat is groot genoeg om uw CAD diensten aan te bieden en klein genoeg om het contact persoonlijk te houden, een mooi evenwicht.

Contacteer ons