Zoeken naar leien

 
leien
 
leien - English translation - Linguee.
De eerste van natuursteen met een leistenen dak, dat wordt gebruikt voor de opslag van een deel van het materiaal en de tweede met een houten fram e e n leien d a k dat wordt gebruikt als garage voor landbouwmachines.
BTL Klassieke Kunstleien - IKKING GROUP.
BTL leien bieden toekomst, stijl en waarde. Of men nu een modern of klassiek huis, of zelfs een monumentaal gebouw bezit, voor u als architect, dakdekker, aannemer of particulier is er veel speelruimte om uw dakrenovatie of nieuwe dakproject met kunstleien de uitstraling te geven die het verdient.
PV leien dak van Hermans Techniglaz - WoonwijzerwinkelWoonwijzerwinkel. PV leien dak van Hermans Techniglaz - Woonwijzerwinkel.
PV leien dak van Hermans Techniglaz. Bekijk biomassa Bekijk zonnepanelen Bekijk zonneboiler Warmtepomp. BIPV Slates, is een innovatieve dakoplossing waarmee leien daken vervangen kunnen worden voor zeer fraaie dak-geïntegreerde 'PV' leien. Deze unieke zonnepanelen zijn efficiënt, betrouwbaar, volledig weerbestendig en lijken zeer sterk op gewone leienstenen.
Leien van het dak: Wat zijn hier de kosten per m2 van?
Leien op het dak plaatsen. Leien op het dak is weer iets compleet anders dan dakpannen of het leggen van bitumen dakbedekking. Leien geeft uw dak een ouderwets uiterlijk en is wel iets duurder dan de normale bedekkingen voor het dak.
Lei en Dakdekkers bedrijf Rossen Ambachtelijk Leidekkersbedrijf Home.
We dekken met evenveel plezier uw leien dak of dakkapel, als grote daken van een kerktoren, waarbij we de details en creatieve vormen niet uit de weg gaan. Ook voor het herstel van stormschade, onderhoud, renovatie en reiniging bent u bij ons aan het juiste adres.
Leien gevelbekleding: Info, Mogelijkheden Prijzen.
De regendichtheid wordt bekomen door de horizontale en vertikale overlapping van de leien onderling, waardoor een schubpatroon verkregen wordt. Leien in enkelvoudige horizontale dekking in lijn. De leien worden ofwel op een klassieke horizontaal latwerk of op een enkelvoudige verticale draagstructuur bevestigd.
De 7 mooiste wandelroutes rond De Leien Komoot. loading.
Onze aanbevelingen voor Tours zijn gebaseerd op duizenden activiteiten die andere personen met komoot gedaan hebben. Ben je op zoek naar je volgende wandelroute rond De Leien? Bekijk dan hieronder onze verzameling routes rond dit prachtige meer in Friesland. Dit is een selectie van 7 wandelpaden rond De Leien - je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen en op pad te gaan.
Leien EcoWerf.
Leien.
Omdat deze leien een natuurproduct zijn, zijn we voor de maat en soort afhankelijk van de groeve waar de leien vandaan komen. Bij Pruyssen werken wij prettig samen met importeur Lei Import. Een variant op dit natuurproduct zijn de vezelcement leien.
Vezelcement leien kopen online Apok.be.
LEIEN MONTANA RELIEF 60X30CM BLAUWZWART. LEIEN DOLMEN 60X30CM BRUIN. LEIEN ARDONIT 40X40X10CM BLAUWZWART. LEIEN ARDONIT 60X32CM RECHTE KANTEN BLAUWZWART. LEIEN MONTANA RELIEF 40X27CM BLAUWZWART. LEIEN ARDONIT 60X30CM IJZERGRIJS. LEIEN DOLMEN 45X32CM ZWART. LEIEN ARDONIT 60X30X5CM BLAUWZWART. LEIEN ARDONIT 40X40X5CM NATUURGRIJS.
Leien daken - Adriaans-Haps.
De duurzaamheid; leien hebben een lange levensduur. Het is 'ademend' materiaal en werkt isolerend. Het is onderhoudsvriendelijk. Verschillende soorten leien. Onder leien worden verschillende soorten materialen verstaan: natuursteen leien, leipannen, houten shingles en kunststof leien. zijn fraai en duurzaam en bevatten voortreffelijke eigenschappen.
Tapco leien IKKING GROUP.
Tapco leien zijn het duurzame alternatief voor zowel nieuwe daken als bij renovatie ter vervanging van daken met shingles keramische pannen en natuurleien. Het gewicht van de Tapco leien is laag slechts 1235 kg per m2 ze zijn beloopbaar windvast krullen niet op en zijn bestand tegen vorst en hagel. Bij het snijden of zagen komen geen schadelijke kwartsstoffen vrij. Als architect zoekt u steeds nieuwe manieren om uw projecten de uitstraling te geven die ze verdienen. Bovendien wilt u uw handtekening onder elk van uw creaties kunnen zetten.

Contacteer ons