Zoeken naar vernieuwen

 
vernieuwen
 
Vernieuwen 4 definities Encyclo.
Gevonden op https//www.woorden.org/woord/vernieuwen.: 1 Aanplanten 2 Aflossen 3 Aggiornamento 4 Hernieuwen 5 Herstellen 6 Herzien 7 Innoveren 8 Opknappen 9 Remplaceren 10 Renoveren 11 Repareren 12 Restaureren 13 Veranderen 14 Verbeteren 15 Verjongen 16 Vervangen 17 Verversen 18 Verwisselen. Gevonden op https//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Vernieuwen/1.:
backlink
vernieuwen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van vernieuwen. onbepaalde wijs kort lang. te zullen vernieuwen. te hebben vernieuwd. vernieuwd zullen hebben. vernieuwd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
linkbuilder
vernieuwen English translation Linguee.
integratie richtte zich vooral op de noodzaak van gecoördineerde maatregelen voor kinderen en jongeren onder de 18, maatregelen ter bestrijding van de disproportioneel hoge werkloosheid onder immigranten, h e t vernieuwen v a n de fysieke en sociale infrastructuur en het bevorderen van de participatie in de samenleving.
beste en goedkoopste autoverzekering
HP pc's' Uw pc vernieuwen om problemen op te lossen Windows 8 HP Klantondersteuning.
Voer de volgende stappen uit om uw computer te vernieuwen vanaf het startscherm.: Typ Vernieuwen in het startscherm om de charm Zoeken te openen en selecteer vervolgens Pc vernieuwen zonder dat dit invloed heeft op bestanden in de zoekresultaten. Afbeelding: Zoeken naar Vernieuwen.
Translate vernieuwen from Dutch to English.
vernieuwen Nederlands woordenboek Woorden.org.
aflossen aggiornamento hernieuwen herstellen opknappen remplaceren renoveren repareren restaureren verbeteren vervangen verversen verwisselen. Is dit juist: de te vernieuwen gedeelten? Zie de te vernieuwen gedeelten. Uitdrukkingen die vernieuwen betekenen waarin het woord zelf niet voorkomt.: als een feniks uit je as herrijzen.;
vernieuwen WikiWoordenboek.
Het woord vernieuwen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vernieuwen" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be.
Nederlandse synoniemen van vernieuwen, ander woord voor vernieuwen.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van vernieuwen. Puzzelomschrijvingen van vernieuwen.: Cryptische omschrijvingen van vernieuwen.: Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Puzzelwoordenboek vernieuwen.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 17 puzzelwoorden gevonden voor Vernieuwen.
vernieuwen Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Deze kleine bedrijven leveren de meerderheid van de banen en zijn het gemakkelijkst in staat zic h t e vernieuwen e n d e belangrijkste rol op zich te nemen op het gebied van innovatie en het tegengaan van de achteruitgang.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: vernieuwen. vern ie uwen vernieuwde, heeft vernieuwd 1 het oude vervangen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
PS3 De AACS-coderingssleutel vernieuwen.
Video De AACS-coderingssleutel vernieuwen. De AACS-coderingssleutel vernieuwen. U dient mogelijk de AACS-coderingssleutel te vernieuwen om bepaalde inhoud, zoals films op in de handel verkrijgbare BD-videosoftware BD-ROM af te spelen. Als een bericht wordt weergegeven dat aangeeft dat de coderingssleutel moet worden vernieuwd, dient u de systeemsoftware bij te werken tot de laatste versie.

Contacteer ons